Even voorstellen

Ik ben Alice Prakke-Greebe.

foto Alice kopieNa mijn opleiding tot ‘volledig bevoegd onderwijzeres’ in 1971 ben ik Opvoedkunde gaan sturen en in 1978 afgestudeerd in de Orthopedagogiek.
Werkervaring in de gehandicaptenzorg en met de behandeling van kinderen met leerproblemen (RT), als ook met het diagnosticeren van die leerproblemen heeft er toe geleid dat ik in 1999 mijn getuigschrift gezondheidszorgpsycholoog in ontvangst kon nemen en vervolgens als GZ-psycholoog kon worden ingeschreven in het BIG-register onder nummer 59051142125. In 2002 werd ik bij het NIP ingeschreven als psycholoog NIP en sinds 2003 sta ik geregistreerd als ZKM-consultant (tevens als Kinder-ZKM-consultant vanaf 2006).  In december 2013 ben ik ingeschreven in het register Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP.

Ik werk als contractvrije psycholoog: www.contractvrijepsycholoog.nl
Om voor vergoeding door de zorgverzekeraar in aanmerking te komen is vanaf 1 januari 2014 een doorverwijzing van de huisarts verplicht en is een restitutiepolis een voorwaarde. Om niet voor verrassingen te komen te staan, wordt u aangeraden uw zorgverzekeraar te raadplegen over de vergoedingen voor diagnostiek (en behandeling).